Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I na udrugu 'U ime obitelji'

Jovanović se opet ŽESTOKO OBRUŠIO na HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rijeci je održana šesta izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a Rijeke na kojoj su sudjelovali ministrica Milanka Opačić, Slavko Linić i Željko Jovanović.

'Jučer sam bio u Zagrebu, bio sam na Interliberu i tamo sam čuo da se sprema jedna nova knjiga koja će biti hit, bit će urednička knjiga, kompilirat će je naravno Karamarko i Vaso koji su poznati kompilatori, da ne upotrijebim izraz plagijatori, a autori će biti Ivo i Nadan. Knjiga će se zvati 'Kako smo krali, a ništa nismo znali, vidjeli, čuli. Naši su računi puni, a u Hrvatskoj su na nuli'', rekao je govoreći na konvenciji ministar znanosti i obrazovanja Željko Jovanović.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu"

'Eto čekamo tu knjigu koja će pokazati da su Ivo Sanader i Nadan Vidošević građane Hrvatske smatrali zapravo ovcama i budalama. U HDZ-u ima puno HDZ(ovaca), ali zato mi u ostalim strankama ne smijemo dozvoliti da nam se prodaje magla, demagogija i licemjerje stranke koja je opustošila Hrvatsku, a danas nas proziva za sve ono što su oni učinili', rekao je Jovanović.

>> Jovanović: Hrvatska je opljačkana u ime obitelji HDZ-a, Sanader, Vidošević...

'Dok su građani Ivo i Nadan zajedno promovirali akciju 'Kupujmo hrvatsko', oni su istovremeno pokrenuli svoj paralelni projekt koji se zvao 'Kradimo hrvatsko', a taj projekt je imao dva osnovna smjera. Prvi je bio - tko će znati manje i tu su naravno Kalmeta, Karamarko i Jadranka, a drugi je bio tko će ukrasti više. Tako su se njih dvojica natjecali u tome i zbog toga smo mi danas došli ovdje da možemo s pravom iz Rijeke poručiti svima u Hrvatskoj da je Hrvatska opljačkana i opustošena u ime obitelji HDZ, u ime obitelji Sanader i u ime obitelji Vidošević', ponovio je Jovanović ono što je prije nekoliko dana reako i u Saboru, te dodao 'a nakon što smo financijski opljačkani neka druga grupa konzervativne desnice 'U ime obitelji' želi uskratiti pravo manjini.
E pa to ne može biti. I zato dragi prijatelji, prva vaša aktivnost mora biti u Rijeci promovirati da se izađe na ovaj nesretni referendum i glasa protiv. To je zadatak koji svaki SDP-ovac sa ove konvencije mora ponjeti sa sobom kada bude išao kući i razgovarao sa svojim prijateljima i susjedima', rekao je Jovanović. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene