Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nabava državnih vozila

Ostojić: 'Policija napokon dobiva automobile potrebne za rad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija napokon dobiva automobile koji joj trebaju za rad, rekao je danas potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na upite u povodu nabave 1581 vozila za državne institucije.

'Ponosan sam da policija napokon dobiva veliki kontingent automobila, potrebnih za njezin rad', rekao je ministar unutarnjih poslova danas novinarima koji su tražili da komentira nabavu novih automobila za potrebe njegovog ministarstva te za državne dužnosnike.

Pročitajte i ovo Policija Prometni kaos Vozio pijan pa napravio kaos: Auto završio u obiteljskoj kući, među sedmero ozlijeđenih su i djeca Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Upitan što je s njegovim službenim automobilom rekao je da je taj automobil već ionako policijski te da ga, kao ministra i štićenu osobu, voze policajci.

'Znači li biti na minimalcu voziti se u Audiju A6?' Opačić o skupim limuzinama

Na pitanje novinara o rebalansu proračuna i mogućem Vladinom 'planu B' ako Europska komisija ne usvoji plan Vlade, Ostojić je rekao: 'Hrvatska Vlada ima takav plan, a kada će doći vrijeme biti ćete obaviješteni'.

Nećemo govoriti o 'planu B' ako u ovom trenutku idemo na provedbu 'plana A', nastavio je dodavši da je obaveza smanjenja deficita za 7,7 milijardi kuna i da to nije jednostavan zadatak.
'Dugo i puno razgovaramo o tome i nadamo se da će nam to uspjeti kroz prvotni plan', rekao je Ostojić.

Ministar Ranko Ostojić odgovorio je na pitanja novinara danas u Policijskoj akademiji, gdje je otvorio seminar 'Rukovođenje i strateško planiranje na najvišoj rukovodnoj razini'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene