Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jačanje suradnje

Božinović u trodnevnom posjetu SAD-u, sastat će se i sa šefom FBI-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović boravit će od 17. do 19. siječnja 2018. u trodnevnom službenom posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, gdje će održati niz sastanaka s ciljem unapređenja i jačanja bilateralne suradnje.

Tijekom posjeta Washingtonu ministar Božinović održat će sastanak u Ministarstvu pravosuđa (Ministry of Juistice) s glavnim državnim odvjetnikom Jeffom Sessionsom, a u U.S. Department of Stateu s pomoćnikom državnog tajnika za Europu i Euroaziju A. Wess Mitchellom.

Pročitajte i ovo Joe Biden Ne žele eskalaciju Američki predsjednik Joe Biden jasno poručio: "Nećemo sudjelovati ni u kakvoj izraelskoj protuofenzivi na Iran" Sastanak izraelskog ratnog kabineta Sukob na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Klizi li svijet u novi rat? Izrael će odgovoriti Iranu: ''Imamo planove za obranu i napad''

U američkom Senatu na Capitol Hillu sastat će se sa senatorom Ronom Johnsonom.

Ministar Davor Božinović posjetit će i Federal Bureau of Investigation (FBI), gdje će održati sastanak s direktorom FBI-a Christopherom Wrayem te obići FBI-ev Centar za nadziranje terorizma (Terrorist Screening Center).

Tijekom službenog posjeta ministar Božinović posjetiti će i Drug Enforcement Administration (DEA), gdje će se susresti s vršiteljem dužnosti upravitelja Robertom W. Pattersonom. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene