Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osmorica otrovana

Božinović komentirao trovanje policajaca u kantini, osvrnuo se i na priču o zarazi HIV-om među zaposlenima u MUP-u: "To su glasine"

Aktualno Galerija Davor Božinović - 2 Davor Božinović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Davor Božinović - 1 Davor Božinović - 1 Foto: DNEVNIK.hr Bolnica: Ilustracija - 1 Bolnica: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Bolnica: Ilustracija - 2 Bolnica: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Bolnica: Ilustracija - 3 Galerija 1/6 >>
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je zdravstvene tegobe osam policajaca nakon obroka u jednom restoranu policijske uprave.

Božinović je rekao da su iste namirnice korištene i u drugim restoranima, ali da je ovo izolirani slučaj. Dodao je i da nitko od policajaca nije hospitaliziran.

Što se tiče informacija koje posljednjih tjedana kruže s pojedinih portala oko zaraze HIV-om među policajcima u Korenici, za ministra su to, kako je rekao, glasine.

Pročitajte i ovo Policijska intervencija ispred bolnice UTVRĐUJU SE OKOLNOSTI DOGAĐAJA VIDEO Pogledajte intervenciju policije nakon sukoba pred bolnicom: "Pusti to, slomljena je noga"

"Mogu reći da se o tome u ovom trenutku provode izvidi, i mogu reći da se isti artikli koji su se koristili u toj kantini istovremeno koristili na više mjesta gdje se priprema hrana za policijske službenike i unutar PU Zagrebačke. Ono što je činjenica - da se samo u toj jednoj kantini nešto dogodilo", rekao je Božinović.

"Što se tiče Korenice, čuo jesam, to su glasine koje ničim nisu potvrđene", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tražili liječničku pomoć Masovno trovanje zagrebačkih policajaca: "Povraćali su i padali u nesvijest"

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene