Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KRŠENJE MJERA

Božinović o upadu navijača u dvoranu u Zadru: "Bit će kažnjeni i organizator i odgovorna osoba"

Davor Božinović
Davor Božinović Foto: DNEVNIK.hr
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je upad navijača u dvoranu Višnjik.

Košarkaši Zadra osvojili su naslov prvaka Hrvatske nakon 13 godina, a uoči utakmice u dvoranu Višnjik ušle su tisuće navijača. U KK-u Zadar odlučili su da navijačima neće raditi probleme i dopustili su im da ostanu u dvorani. 

Pročitajte i ovo Davor Božinović Vjeruje u rad hrvatskih institucija Božinović o uhićenjima na Geodetskom fakultetu: "Ministrica je sve iscrpno objasnila, institucije rade svoj posao" Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu"

Nakon ministra Vilija Beroša incident je komentirao i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. "Jučer su inspektori donijeli rješenje, bit će prijavljeni i kažnjeni i organizator i odgovorna osoba", rekao je Božinović i dodao da je time poslana poruka na početku turističke sezone. 

"Poslana je slika i poruka koja nije dobra. Nije ovo jedini klub koji je u Europi pobijedio pa nije bilo ovakvih slika iz Europe i svijeta. Moramo biti svjesni da nas prate vlade i druge nadležne institucije iz zemalja koja su naša tržišta. Ako ode slika o velikom broju ljudi, pogotovo u zatvorenom, možete računati da ste time odbili dio ljudi od toga da dođu u Hrvatsku", istaknuo je Božinović.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene