Obavijesti Video Pretražite Navigacija
promijenjena kvadratura kuće

Upisana deset puta veća površina nego prvi put: Ministar Tolušić pojasnio nove podatke u svojoj imovinskoj kartici

Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr)
Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Imovina ministra Tolušića (Foto: Dnevnik.hr) Imovina ministra Tolušića (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić pojasnio je nove podatke u svojoj imovinskoj kartici.

U njoj je za njegovu kuću u Virovitici sada upisana deset puta veća površina nego što je to dosad bilo navedeno.

Pročitajte i ovo Provjereno otkriva detalje afere Tolušićeve imovinske kartice (Foto: Provjereno) - 3 muke po kvadratima Tolušić nadopunio imovinsku karticu: Stanu porasla vrijednost, a sjetio se i kako ga je točno platio \'Provjereno\' nastavlja analizirati imovinu ministra Tolušića (Dnevnik.hr) - 5 Prvo sve poricao, a onda se posuo pepelom Provjereno donosi vrlo zapetljanu priču ministra Tolušića: Tko mu je prodao, kada je kupio, koliko je platio i za koliko je dao?

Ministar ističe da je postupio prema napucima Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa, kojemu će, kaže, u roku od dva tjedna poslati i pismeno očitovanje. "Nepreciznosti u mojoj imovinskoj kartici su prema usmenim, ali i pismenim napucima Povjerenstva ispravljene. Pod kuću je unesena kuća s okućnicom kako je predložilo Povjerenstvo i upisana je površina okućnice kako je predložilo Povjerenstvo. Znači, površina mog dvorišta, moje okućnice je 1587 metara kvadratnih'', objasnio je ministar poljoprivrede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene