Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u vrhu vlasti

Ministar obrane: ''Ostajem pri ostavci. Imam vojničku čast''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Damir Krstičević kaže da i dalje stoji kod svoje odluke o ostavci, piše sutrašnji Jutarnji list

''Ostajem pri odluci o ostavci na mjesto ministra obrane. Imam vojničku čast i ne dozvoljavam da itko govori protiv vojske koja je sjajno odradila svoj dio posla na obrani Dalmacije od požara. Vojnici su napravili upravo ono što se od njih tražilo i zbog čega su pozvani'', rekao je za Jutarnji list ministar obrane Damir Krstičević koji se danas tijekom dana nije želio izjasniti, te je na pitanje novinara ''je li još uvijek ministar obrane'' samo kratko rekao da i dalje razgovara s premijerom Andrejom Plenkovićem, a da je ministar sve dok ga ''sabor ne razriješi''.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Otkazivanje operacija - 1 neradni dan Bolnice odgađaju operacije i preglede na dan izbora: "Nemaju pravo na to! Ovo je krajnje bezobzirno"

Podsjetimo nakon konferencije za novinare, na kojoj je vrlo neodrđeneo govorio o svojoj ostavci ministar obrane bio je na sastanku s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Da se sastanak zaista održao potvrdu je dobila Nova TV, a li o detaljima nisu željeli govoriti ni iz Ureda predsjednice, ni iz MORH-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene