Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlukom Vlade

Ministar Milošević dobio tri savjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marko Juračić, Mladen Lovrenčić i Božica Lapić, postali su savjetnici potpredsjednika Vlade za investicije Domagoja Miloševića, piše Poslovni dnevnik.

Ministar Milošević oformio je svoj stručni tim, a njegov oslonac u daljnjem radu bit će djelatnici nekadašnje Agencije za promociju izvoza i ulaganja, i to troje njih koji su nakon gašenja Agencije bili zaposleni u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Svi su radili na poslovima vezanim za investicijske projekte.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom Hrvoje Vojković Poduzetnik i političar Vojkoviću presudili tulipani i božuri: Pokušao izvući 400.000 eura

Božica Lapić nekada je bila zamjenica ravnatelja APIU- a, Marko Jurčić bio je voditelj Odjela za inovacijsku, informacijsku i komunikacijsku tehnologiju u AIPU, dok je Mladen Lovrenčić bio stariji savjetnik u tom sektoru.

Odlukom Vlade Jurčić će biti zadužen za strane privatne ulagačke projekte, Lovrenčić za investicije iz domaćeg privatnog sektora, dok će Božica Lapić biti zadužena za praćenje realizacije velikih investicijskih projekata u javnom sektoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene