Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako do 76 ruku

Kuščević: "Ako i ne bude većine, HDZ će pobijediti na izborima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U HDZ-u tvrde kako premijer Plenkvić ima većinu te da će novi ministri bit će potvrđeni uskoro.

Iz te stranke i dalje ne otkrivaju tko čini vladajuću većinu. HDZ-ovci poručuju - da će sve biti jasnije nakon drugog kruga lokalnih izbora. Državni tajnici, koji u vladi zamjenjuju četvoricu Mostovih ministara, nerado komentiraju nagađanja da bi neki od njih mogli postati i ministri.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a Problemi pred izbore Hajdaš Dončić nakon košarice Možemo: "Hrvatsku, HDZ i korupciju su stavili u drugi plan". Otkrio i kandidata za premijera

„Premijer Plenković će donijeti odluku o tome, odnosno predložit će ministra. Mislim da će ta odluka biti kao i do sada najbolja za Hrvatsku, a što se mene tiče ja prihvaćam njegovu odluku kakva god ona da bude. Razgovarat ćemo još o tome“, kazao je Mario Šiljeg, državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša.

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević kaže da je razgovarao sa svim saborskim zastupnicima.

„Mislim da ćemo imati većinu, razgovarao sam sa svim saborskim zastupnicima, ali čujte, ako i ne bude većina, ja sam uvjeren da bi u tim novim izborima HDZ ponijela slavodobitnu pobjedu“, kaže Kuščević.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene