Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Gašenje požara''

Ministar Kujundžić obećao pomoć u sanaciji prokisnulih dijelova riječke bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Milan Kujundžić obišao je u subotu riječku bolnicu i najavio financijsku pomoć za sanaciju zgrade Klinike za ginekologiju i porodništvo i zgrade Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu, u koje je nakon nedavnih obilnih kiša prodrla voda.

Ministar Kujundžić najavio je pomoć iz Ministarstva zdravstva, dodavši da su potrebna ulaganja i u bolničke zgrade u drugim gradovima, da će se sada „gasiti požari“, a na duge staze graditi nove zgrade.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Tijekom velikih kiša u početku tjedna prokisnulo je oko 3000 četvornih metara krovova riječke bolnice. Šteta se, po riječima ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Rijeka Davor Štimca, procjenjuje na oko tri milijuna kuna, a sanacija bi trebala početi uskoro.

U Bolnici se nadaju da uređaji na transfuziologiji nisu oštećeni, dok su majke i djeca na ginekologiji nakon prodora vode premješteni na niži kat zgrade. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene