Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To je sramotno'

Maras: Vidošević govori da nije znao, tu nečega ima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Gordan Maras smatra sramotnim što se velika količina novca nelegalno izvukla iz Hrvatske gospodarske komore.

Ministar poduzetništva Gordan Maras, koji u posljednje vrijeme izražava stav kako nema alternative dogovornom člasntvu u obrtničkoj i gospodarskoj komori, prokomentirao je aktualnu aferu u HGK.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Treba joj reorganizacija Maras: Komora je dosad bila 'one man show' Slika nije dostupna O Vidoševićevom uhićenju Maras: Svrha postojanja HGK već neko vrijeme nije Komora, nego sam Vidošević

On smatra sramotnim da je kroz instituciju kao što je HGK iscurio poduzetnički novac. Ne želi ništa prejudicirati te drži da je na sudu da se utvrdi što se dogodilo.

>> VIDEO Vidošević: Kažu da muž zadnji sve sazna

Smatra da je prestrašno što se dogodilo u instituciji na čijem je čelu Nadan Vidošević te kaže da kad bi se nešto slično njemu dogodilo, razmislio bi dobro o tome bi li ostao ministar.

Time je zapravo odgovorio i na pitanje smatra li da Vidošević treba podnijeti ostavku zbog spomenute afere.

Komentirajući Vidoševićevu izjavu da nije znao što mu radi prva suradnica koja je osumnjičena za financijske malverzacije, kazao je da to sugerira 'kako u tomu ima nečega'.

'On govori da nije znao, tu nečega ima i to je za mene prestrašno. To su poduzetnički novci, ukradeni ljudima u vrijeme krize, kada se gube radna mjesta. Da je on danas rekao da nije istina, onda bih ja drugačije komentirao i zadržao razinu komunikacije na nivou da kažem da pričekamo dok sud ne odradi svoj posao. Ali s obzirom da on govori da nije znao, sugerira da ipak postoji velika mogućnost da se to desilo", rekao je Maras.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene