Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motivacija

Ministar Marić motivirao službenike u Poreznoj upravi: 'Nastavite s dobrim radom i zajedništvom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Zdravko Marić u Središnjem uredu Porezne uprave održao je radni kolegij, na kojem su bili i svi pomoćnici ministra, s ciljem da motivira službenike da i dalje nastave s dobrim radom i zajedništvom, a sve u svrhu učinkovitog prikupljanja proračunskih sredstava.

Ministar financija Zdravko Marić je na početku naglasio da mu je iznimno drago što se iz svakodnevne suradnje i komunikacije užeg dijela Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave, područnih ureda, ispostava, sektora i službi može osjetiti jedinstvo, visok stupanj kolegijalnosti i profesionalnosti, što pozitivno utječe na učinkovitost u radu, stoji u priopćenju iz Porezne uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija isplata u svibnju Predaja poreznih prijava: Provjerili smo tko obvezno mora prijaviti porez i tko će najviše profitirati od povrata Slika nije dostupna Od 2.000 do 50.000 kuna Primate li inozemnu mirovinu, trkom u Poreznu upravu - ili vam prijeti kazna!

Istaknuo je da će skore promjene u poreznom sustavu i reorganizacija službe pozitivno utjecati na razvoj gospodarstva i poboljšanje poslovne klime u Republici Hrvatskoj te da na tim pitanjima Ministarstvo financija nastavlja raditi punom snagom.

Od svih nazočnih u njihovom radu zatražio je profesionalnost i odgovornost u komunikaciji s poreznim obveznicima, a posebno u nadzorima tijekom nadolazeće turističke sezone.

Tijekom kolegija ministar je naglasio da Porezna uprava mora u većoj mjeri biti servis građanima i poduzetnicima, da se u svome radu i postupanju mora rukovoditi načelima jednakosti i pravednosti te da postupanja poreznih službenika u primjeni poreznih propisa moraju biti jednoobrazna i transparentna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene