Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intenziviranje suradnje

Božinović s veleposlanicom SAD-a o borbi protiv terorizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović sastao se s veleposlanicom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Julietom Valls Noyes.

Razgovarali su o borbi protiv terorizma, o suradnji preventivnog i proaktivnog djelovanja policije jer sjedinjene američke države imaju veliku mogućnost podijeliti svoja znanja i iskustva s Hrvatskom.

Pročitajte i ovo Davor Božinović "On se žalio na buku" Splitski dogradonačelnik policiji prijavio HDZ-ov skup, Božinović kaže: "Besposlen pop i jariće krsti" Ivica Puljak i Bojan Ivošević Brz odgovor Puljak i Ivošević reagirali na Božinovićev poziv na davanje ostavke: "Ključno je priznanje policije"

Ministar Božinović istaknuo je kako Ministarstvo unutarnjih poslova radi intenzivno da se suradnja podigne na još višu razinu.

„Ostvarili smo sjajnu suradnju na vojnom polju, malo je poznato da imamo regionalni ured agencije za suzbijanje droga. Provodimo treninge, surađujemo s Ministarstvom pravosuđa, FBI-jem i imamo niz aktivnosti i projekata u područjima kao što su borba protiv terorizma i internetska sigurnost“, kaže veleposlanica.

„To su sve područja koja smo ja bih kazao na papir i postavili jedan vremenski okvir u kojemu ćemo raditi zajedno na edukaciji ljudi i na izmjeni najboljih praksi u suočavanju s ovim izazovima“, kazao je ministar Božinović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene