Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Ide na Plitvice

Ministar turizma otkrio nam je novi recept za legendarni 'lički hamburger'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je recept još u nastojanju, ministar turizma dobro zna što želi vidjeti u 'ličkom hamburgeru'.

Gostujući u Dnevniku Nove TV, ministar turizma Darko Lorencin dao je svoju preporuku za novi recepti za, sada već legendarni, 'lički hamburger'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zdravstvena mreža Kako do lijekova? E-Recept izdan u Hrvatskoj vrijedi i u nekoliko zemalja Unije, a uskoro i u cijeloj EU Ilustracija Objavljene preporuke Problemi u sustavu za izdavanje recepata i uputnica: Oglasio se CEZIH

'To je još uvijek u nastajanju, ali posjetit ćemo Liku i Plitvička jezera već sutra. U ličkom hamburgeru bi bili vrhunski domaći sastojci koje možemo naći samo i jedino u Lici - od kvalitetnog mesa, base, sira, ličkog krumpira, dobrog ličkog kruha, a za neke naredne faze čekamo da unutra uđe i vrhunska lička pastrva koja nema premca na svijetu.

LIČKI HAMBURGER 'Da mi ovo negdje posluže zahvalio bih se i otišao'

Dodaje kako je činjenica da će ovaj srpanj biti popunjeniji od prošlog te da je čitav sektor tu odradio svoj posao. I on sam očekuje bolju sezonu od prošlogodišnje.

Mnogo su se spominjale situacije u Grčkoj, Tunisu i Turskoj koje su potencijalno pomogle jačanju sezone kod nas, no ministar turizma kaže kako smo mi uvijek fokusirani na našu destinaciju i na našu konkurentnost. 'To je ono čime se rukovodimo jer onaj tko ne bude htio ići u neku od navedenih zemalja opet će birati između 5-6 destinacija na Mediteranu i tu moramo biti najbolji da bi gost odlučio doći k nama', kaže Lorencin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene