Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ante Šprlje

Ministar pobjegao od novinara nakon upita o Lozančiću i Petrovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pravosuđa Ante Šprlje u ponedjeljak je posjetio Karlovac i medijima dao izjavu o radu sudaca, ali najvruće teme nije htio komentirati.

Učinkovitost sudaca ministar pravosuđa misli uvesti njihovim prekovremenim radom, a izmjenama Zakona o kaznenom postupku želi vratiti povjerenje građana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov javno poručio Predsjednici 'Neka se provede istraga i podnesu dokazi, ili neka se povuku riječi' Slika nije dostupna Olakšali mu iz MOST-a? PROŠLA SU DVA TJEDNA Još se čeka odluka premijera od smjeni šefa SOA-e

Također će se mijenjati i Ovršni zakon, prema obećanjima Mosta da će se zaštititi jedina ovršenikova nekretnina.

''Već je napomenuto da su tu dakle ne radi o zaštiti bilo koje nekretnine, dakle može biti nekretnina iznimno vrijedna, nećemo štititi ničije vile ili skupe stanove već onom što je nužno kao onsovni životni prostor ovršenikova i ovršenikove obitelji koju on uzdržava dakle koja nema dovoljno sredstava za osiguranje sebi drugog prostora', rekao je ministar pravosuđa.

Ipak kad je reporterka Dnevniak Nove TV Josipa Krajinović postavila pitanje o Draganu Lozančiću i tome je li Božo Petrov, potpredsjednik Vlade, prekršio ovlasti kad se sastao s Lozančićem, ministar Šprlje ubrzao je korak i praktički pobjegao, ne odgovorivši na pitanje, već je samo dvaput rekao da to neće komentirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene