Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američka tehnologija 'Telephone Town Hall'

Milošević uživo telefonski razgovarao sa 1.400 izaslanika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Miloševićev razgovor sa izaslanicima prvi put u Hrvatskoj korištena je američka tehnologija 'Telephone Town Hall'.

Jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, Domagoj Ivan Milošević, večeras je održao telefonski konferencijski razgovor na kojem je uživo razgovarao oko sat vremena s više od 1.400 izaslanika na XV. Općem saboru HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu"

Kako javljaju iz Miloševićeva stožera, za taj je razgovor po prvi puta u Hrvatskoj korištena američka tehnologija "Telephone Town Hall", odnosno telefonska vijećnic koja omogućava istovremeni razgovor s velikim brojem ljudi. Izaslanici su putem telefonskog razgovora Miloševiću postavljali pitanja o njegovom programu za Hrvatske i HDZ-a.

"SDP nikada nije dobio izbore, nego ih je HDZ gubio zbog vlastitih pogrešnih poteza", rekao je Milošević.Među izaslanicima je provedena i anketa koja je pokazala da će se njih 4 posto prilikom odabira šefa stranke na predstojećim izborima voditi preporukom svog gradskog ili županijskog odbora, 47% kvalitetom programa, a 49% smatra kako predsjednik HDZ-a treba biti onaj koji može pobijediti Zorana Milanovića na idućim izborima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene