Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se pokolebao

Milošević: Ostajem kandidat za predsjednika HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je da i dalje ostaje kandidat za predsjednika stranke, ali i da je spreman za razgovor sa svakim tko je za boljitak HDZ-a.

"Kao što sam rekao na početku, za predsjednika HDZ-a kandidirao sam se s programom kojemu je glavni cilj vratiti HDZ-u dostojanstvo i ponos te vodeće mjesto koje mu pripada. Učinio sam to bez rezervi i bez kalkulacija i to je i dalje moj cilj, ali sam spreman za razgovor sa svakim tko je za boljitak HDZ-a. Ostajem kandidat za predsjednika HDZ-a", rekao je Milošević za Hinu.

Kandidati za predsjednika HDZ-a Milan Kujundžić i Drago Prgomet danas su na konferenciji za novinare izvijestili da će zajedno nastupiti na predstojećem Općem saboru HDZ-a te su pozvali da im se pridruže svi koji su zainteresirani za novi početak HDZ-a - prije svih Tomislava Karamarka i Domagoja Ivana Miloševića. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene