449838
449838
449838
449838
449838

Milorad Pupovac: SDSS je nadmoćno dobio tri mandata u Saboru

  • , 11.09.2016., 23:07
  • Autor:
  • komentara

Jedan od najdugovječnijih saborskih zastupnika Milorad Pupovac, ponovno je izabran kao predstavnik srpske manjine u novi saziv Sabora.

 
 
 
 
Milorad Pupovac: SDSS je nadmoćno dobio tri mandata u Saboru (Video: Specijal Nove TV)
Milorad Pupovac: SDSS je nadmoćno dobio tri mandata u Saboru (Video: Specijal Nove TV)

S Miloradom Pupovcem (SDSS) razgovarao je Petar Pereža, a Pupovac je zadovoljan izbornim rezultatima i svojim novim reizborom u Sabor. Istaknuo je da je SDSS ušao u Sabor s nadmoćnom većinom, većom nego prije godinu dana.

"Da, sa nadmoćnom i uvjerljivom većinom, SDSS ima ponovno tri zastupnika", rekao je Pupovac.

Na pitanje očekuje li da mu ponovno kolege iz stranke okrenu leđa nakon izbora Pupovac odgovara da to više neće biti slučaj.

"To ovaj put sigurno neće biti moguće. To je onda bilo moguće zbog slabosti naših kandidata", rekao je Pupovac.

Kojoj će opciji manjine dati povjerenje, nije htio precizirati.

"Vidjet ćemo kako će izgledati ti rezultati. Čekamo još rezultate za druge manjine", poručio je Pupovac. "Najprije ćemo razgovarati s zastupnicima nacionalnih manjina, a onda s onima koji nam se prvi obrate", zaključio je.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se