Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentar na najnovija istraživanja

Milinović: Sve smo bitke izgubili osim zadnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je istraživanje Nove TV, koje je za Dnevnik Nove TV izradila agencija Ipsos Puls, pokazalo pad popularnosti dvije najveće stranke, ministar Darko Milinović, čini se, nije zabrinut.

'Ima jedna poslovica sve smo bitke izgubili osim zadnje, da vas podsjetim 2007. dan prije izbora HDZ je gubio 10 posto po anketama. Poruka je jasna, pobijedit ćemo i na slijedećim parlamentarnim izborima. Najjača smo stranka u Hrvatskoj', rekao je na pitanje da prokomentira rezultate istraživanja ministar Milinović.

Pročitajte i ovo Teška nesreća u Sisku - 1 OZLIJEĐENA DVA RADNIKA Detalji urušavanja zgrade u Sisku: "Ovo je vrlo prometna ulica, moglo je doći do još veće tragedije" GSV; ILUSTRACIJA - 3 Izabrano novo vodstvo Održana posljednja sjednica GSV-a: "Naša su očekivanja da porast plaća kompenzira dodatne troškove građana, prije svega inflaciju"

Na pitanje da prokomentira kako je istraživanje pokazalo da znatno pada popularnost političarima Milinović je rekao da 'bi se o tome dalo raspravljati'. 'Evidentno je da povjerenje u političare pada, ali tu smo da tu percepciju okrenemo i to je zajednički cilj ljudi koji se bave politikom', rekao je Milinović.

>> Ekskluzivno: Dramatičan pad i HDZ-a i SDP-a!

Na ista pitanja ministar Petar Čobanković rekao samo ' bit će bolje'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene