Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvoren novi odjel ginekologije

Milinović provjerio jesu li majstori dobro zalijepili pločice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar je obišao i otvorio obnovljeni odjel ginekologije te polikliniku vrijednu 7,5 milijuna kuna

Dobro je, ovo se može platiti, kazao je ministar zdravstva Darko Milinović nakon što je vaservagom provjerio jesu li majstori dobro zalijepili pločice u poliklinici u izgradnji Opće županijske bolnice u Požegi.

Pročitajte i ovo Kolaps sustava na jugu - 2 vlada panika Krajnjem jugu zemlje prijeti kolaps sustava: "Entuzijazam ne može trajati vječno" Liječnik, ilustracija brojne nepravilnosti Češljaju se lažna bolovanja: Kontrolori pregledali gotovo 30 tisuća kartona!

U pratnji svojih suradnika župana Marijana Aladrovića, saborskih zastupnika i ravnatelja bolnice dr.sci. Željka Glavića ministar je obišao i otvorio obnovljeni odjel ginekologije te polikliniku vrijednu 7,5 milijuna kuna koja bi trebala biti gotova do rujna.

'Prije godinu i pol dana zdravstvu ove županije prijetio je gotovo bankrot. Tada mnogi nisu vjerovali da ćemo ne samo riješiti te oprobleme nmego da idemo i u nove projekte. Pored ove poliklinike, do sada smo uložili 30 milijuna u Specijalnu bolnicu u Lipiku, dva milijuna u pakračku te 3 milijuna u Dom za psihičke bolesne osobe u Ljeskovici' kazao je ministar koji je najavio da će ova županija na godišnjoj razini dobivati 3,5 milijuna više za zdravstvo nego od sada. Najavio je kupnju pet novih vozila hitne pomoći. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene