Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Darko Milinović

Prije četiri godine ga optužio Karamarka za kriminalizaciju stranke, a danas mu iskazao lojalnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Nemam razlog birati između Karamarka i Brkića jer je moj izbor HDZ", odgovorio je Milinović na upit o razmiricama između predsjednika HDZ-a i Milijana Brkića.

Premda je svojedobno optužio Tomislava Karamarka da je izravno omogućio kriminalizaciju HDZ-a, saborski zastupnik i član predsjedništva te stranke Darko Milinović ponovo je u subotu iskazao lojalnost predsjedniku HDZ-a.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Upitan pruža li Karamarku još uvijek podršku, Milinović je nakon sastanka predsjedništva HDZ-a potvrio da nema dvojbi: 

"Tomislav Karamarko je u posljednje četiri godine redom pobjeđivao. Pokazao je da je lider. Smatram da jako dobro vodi stranku i to je razlog zašto sam stao iza njega", odgovorio je Milinović te prokomentirao razmirice između Tomislava Karamarka i dosadašnjeg tajnika stranke Milijana Brkića

"Nemam razlog birati između Karamarka i Brkića jer je moj izbor HDZ. Uostalom, stranačka tijela potvrdila su neupitnost Karamarka. Donijeli smo jednoglasne odluke. Narednih dana ćemo formirati novu parlamentarnu većinu koja će skrbiti o Hrvatskoj, o njezinim građanima i hrvatskim nacionalnim interesima".

"Neću o tome s kime ćemo formirati većinu, dopustite da vam to kaže predsjednik stranke jednom kada se sve posloži. U svakom slučaju sam uvjeren da ćemo je imati".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene