Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Podigli smo stupanj pripravnosti'

Milinović: Nema straha, naše je povrće zdravo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar je prokomentirao papin poziv na zabranu pobačaja, a osvrnuo se i na epidemiju E. coli

'Često smo u životu u situaciji kad se moramo odrediti za nekakav put. U današnje vrijeme globalizacije, ponekad su ti putevi prožeti kršćanskim naukom, a ponekad nisu. Kad se nađemo na takvoj prekretnici, Sveti Otac poručuje da njegujemo kršćanske vrijednosti', prokomentirao je danas u Novom Marofu, posjetivši lokaciju na kojoj će se graditi Centar za socijalnu skrb, ministar zdravstva Darko Milinović papin poziv na zabranu pobačaja.

Pročitajte i ovo Sanja Kurečić Filipović i Valentina Baus, reporterka Dnevnika Nove TV povećan broj oboljelih Je li Hrvatska žarište opasne bolesti? Evo što kaže epidemiologinja Slika nije dostupna Znanstvenici 'razbijaju glavu' E. coli namjerno je proizvedena i puštena u hranu?

Prokomentirao je i epidemiju vezanu uz E. coli rekavši da u Hrvatskoj 'nema straha'.

'Dosad nemamo nijedan pozitivan slučaj. Čim se pojavila epidemija u Njemačkoj podigli smo stupanj pripravnosti naših sanitarnih inspektora i pregledavali smo sve namirnice koje su dolazile iz Njemačke i Španjolske. Prema zadnjim informacijama, jenjava i epidemija u Njemačkoj i nadam se da nećemo imati nikakvih slučajeva u Hrvatskoj. Naše povrće je zdravo', kazao je Milinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene