Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O potpori Karamarku

Milinović: Kalmeta je očito dobio ponudu koju nije mogao odbiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Milinović izjavio je da nije iznenađen potporom koju je Božidar Kalmeta dao predsjedničkom kandidatu Tomislavu Karamarku.

Iako dolaze iz iste izborne jedinice i posljednjih mjeseci su percipirani kao tim, Milinović je rekao da od Karamarka nije ni tražio pa ne može biti ni razočaran. Ironično je rekao kako bi nožda razočarani trebali biti Klametni kumovi Branko Bačić i Vladimir Šeks ili možda, dodao je, Ivić Pašalić.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova - 2 Razgovori i pregovori Božinović za Dnevnik Nove TV: "Sastavit ćemo vrlo brzo Vladu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

Milinović je rekao kako traži potporu od članova stranke koji u njemu prepoznaju istinskog HDZ-ovca koji nije nikada napustio stranku. Kalmeta je očito dobio ponudu koju nije mogao odbiti, rekao je Milinović. Na pitanje o kakvoj ponudi se radi Milinović je rekao da bi to i on volio znati.

>> Zadar: Kalmeta ponovno šef županijskog HDZ-a, podržat će Karamarka

Kalmeta, iako je član Predsjedništva HDZ-a, nije došao na današnju sjednicu koja je počela u 10 sati, niti se javlja na pozive novinara. Gordan Jandroković, koji je također član Predsjedništva HDZ-a i koji je i sam podržao Karamarka, rekao je da se ne radi o dogovorenoj i koordiniranoj akciji te da mu je drago da su njegovi kolege prepoznali kapacitet istog predsjedničkog kandidata.

>> Milinović: Nisam dobivao naknadu, to je bilo za crkvu

Ivan Jarnjak rekao je da on ima svog favorita, ali o njemu ne želi javno govoriti jer je to njegovo osobno mišljenje i ne misli da bi trebao utjecati na izaslanike koji će 20. svibnja birati novo vodstvo stranke.

Predsjedništvo HDZ-a sastalo se danas kako bi doradili prijedloge izmjena statuta stranke, koje moraju biti gotove prije Izbornog sabora HDZ-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene