Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidi se u Saboru

Brkić opovrgnuo nagađanja: ''Ja sam jako zadovoljan i sretan''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nagađalo se da u HDZ-u ima nezadovoljnika zbog podjele političkih funkcija u Vladi i Saboru. To je opovrgnuo zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić.

'Ja sam, ako me pitate za moje stanje duha, jako zadovoljan i sretan. Danas evo napokon imamo mandatara. Mandatar je predsjednik stranke gospodin Plenković, napokon ćemo početi raditi, formirati Vladu. Tako da nikakvog nezadovoljstva nema. Nikada i nisam bio. Niti sam se kandidirao, niti sam mislio biti predsjednik kluba zastupnika u Hvatskom saboru. S gospodinom Plenkovićem imamo tijesnu suradnju. Sve dogovaramo, sve razgovaramo. U konačnici, gospodin Bačić, kojeg je Predsjedništvo i predložilo klubu zastupnika na prijedlog predsjednika stranke... Prije toga predsjednik stranke i ja smo razgovarali. Čovjeka ima i kompetencije i znanja i iskustva i sigurno je da će uspješno i kavalitetno raditi taj posao', kazao je zamjenik predsjednika HDZ-a.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret završio prvi krug pregovaranja Iz minute u minutu DP završio prve razgovore sa svim opcijama: "Predočili su nam broj zastupnika koji ih podupire, mi od svojih načela ne odustajemo" Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Na pitanje hoće li za njega biti uopće mjesta u Plenkovićevoj kadrovskoj križaljci Brkić je kazao da će o tome odlučiti stranka.

'Koliko ja znam, ja sam zamjenik predsjednika stranke, gospodin Plenković je predsjednik. Itekako surađujemo, a o konkretnim mjestima, konkretnom rasporedu odlučit će stranka, odnosno predsjednik stranke. Tako da nema nikakvih problema, nikakvog nezadovoljstva. Vidim se u Saboru, to sam već u nekoliko navrata rekao. Po treći put sam izabran u Sabor i očekujem da ću gore dati svoj dobar doprinos i obol svemu tome što sam govorio i artikulirao u kampanji'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene