447005
447005
447005
447005
447005

Milijan Brkić želi biti glas naroda u Hrvatskom saboru

  • , 18.08.2016., 09:17
  • Autor:
  • komentara

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić objavio je u četvrtak, na početku kampanje za parlamentarne izbore, kako kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda.

 
 
 
 
Milijan Brkić (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)
Milijan Brkić (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)

Milijan Brkić je ocijenio da je Izborni program HDZ-a "jedan od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku".

U objavi na svome Facebooku zamjenik predsjednika HDZ-a podsjeća da u kampanju, na osobni zahtjev, kreće sa 14. mjesta u II. izbornoj jedinici jer smatra da se političari moraju više baviti ljudima, a manje samima sobom i da pozicije i funkcije nisu važne.

"Mislim da kampanja treba biti usmjerena na konkretne probleme sredine tako da se konačno u Hrvatskom saboru čuje glas naroda. Građane treba slušati i prenijeti njihov glas u Hrvatski sabor. Izborni program HDZ-a na ovim izborima jedan je od najboljih programa od neovisnosti i izvrsna je podloga za djelovanje, prosperitetnu i bolju Hrvatsku", ističe Brkić.

Napominje da osim što će dati sve od sebe da ispuni izborni program HDZ-a, želi ispuniti i očekivanja hrvatskih birača i biti glas naroda u Hrvatskom saboru. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se