Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Facebooku

Milijan Brkić oglasio se o sudaru s tramvajem u službenom automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijan Brkić na Facebooku se ispričao vozačici tramvaja s kojim se jučer sudario u službenom automobilu.

HDZ-ov potpredsjednik Sabora Milijan Brkić još se oporavlja od sinoćnje prometne nesreće te se danas nije pojavio u Saboru. U nesreći je zadobio lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

U statusu na Facebooku ispričao se vozačici tramvaja s kojim se jučer sudario u službenom automobilu te svim putnicima i liječnicima.

"Poštovani prijatelji,kako bih otklonio sva moguća nagađanja i u ovom trenutku zbog nemogućnosti odgovaranja na sve Vaše pozive i poruke, a i radi javnosti odlučio sam se obratiti ovim putem. Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je "kao da me tramvaj udario".

Još jednom zahvaljujem dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica, osjećam se dobro, a ovim putem ispričavam se vozačici tramvaja br.11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja. Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko HVALA svima od srca", napisao je Brkić.

"Usluge službenog vozača mogu, ali i ne moraju koristiti"

Iz policije nisu rekli tko je kriv za nesreću. Rekli su tek kako je Brkić skrenuo ulijevo te da je prednjim dijelom vozila naletio na tramvaj. Ni on ni vozačica tramvaja, kažu, nisu bili pod utjecajem alkohola. Svi potpredsjednici Sabora imaju pravo koristiti službeni automobil i to od 0 do 24. isto tako od 0 do 24 mogu, ali i ne moraju koristiti usluge službenog vozača.

Potpredsjednik Sabora Furio Radin kaže kako usluge vozača koristi zato jer ne posjeduje vozačku dozvolu dok je Božo Petrov poručio kako ga on neće koristiti.

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić poručio je danas kako je Brkić bio kratko hospitaliziran, ali da je trenutno dobro te se oporavlja.

Na posao bi se trebao vratiti već idućeg tjedna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene