Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Mora biti na fer osnovama''

Sada slijede pregovori, koji možda i neće biti baš tako jednostavni. Brkić za Novu TV o uvjetima HNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ, u srijedu navečer izjavio je kako mu je drago što su se prestali gledati samo usko stranački interesi te da mu je drago što se napokon pružaju ruke zajedništva.

U izjavi koju je dao za Večernje vijesti Nove TV Milijan Brkić je ustvrdio: "Meni je drago, a i nama u HDZ-u je drago da je napokon prevladao razum i da su političari, odnosno kolege u HNS-u, shvatili da moramo biti odgovorni i ne gledati usko stranačke interese, a isto tako mi u HDZ-u smo ponudili ruku zajedništva." 

Pročitajte i ovo Koalicija u središnjici SDP-a Predstavljena koalicija "Rijeke pravde": "Građani su najveća rijeka koja će odnijeti sav talog i smrad koji nam se nakupio u 30 godina" Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

Jasno je naravno da je trenutna koalicija samo pretpostavka, sve će se tek dogovoriti kad se sagledaju uvjeti i ispunjenje istih. Ne zna se još hoće li do toga uopće doći.

"Njihov prijedlog za pregovore, to je neka pretpostavka, dakle njihova suglasnost da idu u koaliciju - to je pretpostavka za pregovore o uvjetima. Partneri ne mogu razgovarati, nego to mora biti na partnerskim osnovama, fer i korektnim osnovama. Sigurno pet ili šest zastupnika ne može biti ekvivalent tolikim uvjetima koje oni traže", objasnio je Milijan Brkić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene