Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Miletić oštro prema partneru

Boris Miletić: "Žao mi je što u SDP-u postoje oni spremni na suradnju s ekstremno desnim Mostom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon gostovanja šefa SDP-a u Dnevniku Nove TV, izjavu oko toga tko će kome dati podršku u Saboru dao je i šef oporbenog IDS-a Boris Miletić. Poručio je da mu je žao što u SDP-u postoje struje koje bi podržale Most.

Boris Miletić, šef IDS-a, još jednom je pojasnio kakav je stav njega i njegove stranke što se tiče izglasavanjaa povjerenja ministru financija Zdravku Mariću i predsjedniku Sabora Boži Petrovu.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

"Stav IDS-a je jasan. Mi ćemo glasovati za opoziv (Zdravka) Marića. Isto tako želim istaknuti da nećemo podržati gospodina Petrova na čelu Sabora. Nama je neprihvatljivo da je čovjek koji se zalaže za ukidanje prava na pobačaj, čovjek koji je kao predsjednik Sabora odbio otići pokloniti se žrtvama u Jasenova i čovjek koji se zalaže za ukidanje Istre kao regije, na čelu Sabora"

Šef IDS-a komentirao je i Marasovu izjavu da bi mu se ruka osušila kad bi dao potpis za premijera Andreja Plenkovića.

"Meni je žao što u SDP-u očito postoje struje koje su spremne na suradnju s ekstremno desnim Mostom... no to je njihova stvar", zaključio je Miletić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene