Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godina iza nas

Milanović građanima: Imate poštenu vlast koja ne radi za sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović osvrnuo se na godinu iz nas, koja je ujedno bila i prva godina Vlade kojoj je on bio na čelu.

Dok odbrojavamo zadnje dane godine koju je u Hrvatskoj obilježila kriza, premijer je zahvalio građanima na strpljenju. 'Iza nas je teška i zahtjevna godina, s mnogo očekivanih zapreka, ali i nepredvidivih otpora. Zahvalni smo vam što strpljivo podnosite teret krize i što niste izgubili vjeru u bolje sutra', stoji u Božićnoj i novogodišnjoj čestitci predsjednika Vlade Zorana Milanovića.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Slika nije dostupna BLAGDAN TOLERANCIJE Pogledajte Milanovićevu čestitku za Božić: "Vidimo kako u društvu nedostaje sluha za nijanse...''

Unatoč teškoj godini, premijer optimistično gleda na budućnost. 'Ni godina koja je pred nama neće biti lagana, ali nas vodi vizija i uvjerenje da radimo dobro za budućnost zemlje. Ma koliko da je danas teško, Hrvatska ima perspektivu, dobra i resurse koje možemo i hoćemo iskoristiti. Ima poštenu vlast koja ne radi za sebe, ne kupuje birače, koja shvaća ozbiljnost svoje zadaće i koja neće iznevjeriti vaše povjerenje.

>> Oštra kritika: Vlada je zaslužila nulu, umjesto stručnjaka imaju Nostradamuse!

Da bismo postigli uspjeh i osigurali bolju budućnost, za nas i za našu djecu, započeli smo ozbiljne reforme sustava kako bi postao razvidnijim i pravednijim. Gradimo tolerantno društvo sretnih i slobodnih ljudi koji će svoje životne odabire temeljiti na znanju i informiranosti. I dalje nam je u tome potrebna vaša pomoć i potpora - u stvaranju moderne, istinski demokratske i prosperitetne države kojom ćemo se ponositi i u kojoj ćemo svi živjeti bolje nego danas.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, želim vam da u obitelji, u krugu svojih bližnjih, u ljubavi, miru i zajedništvu proslavite radostan Božić i sretnu Novu godinu', zaključeno je u čestitci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene