Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović vs Kosor

VIDEO: Milanović okrenuo ploču i pokazao novo lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što je uzrok ponovnog povećanja popularnosti šefa oporbe Zorana Milanovića, a pada premijerke Kosor? Radi li se o njezinim potezima ili je Milanović poradio na svojoj retorici?

Premijerka Kosor od odgovora sve češće bježi, a Milanović je to činio donedavno, a onda je okrenuo ploču. Iskre oko proračuna, čini se, bile su prekretnica, jer rasprava o proračunu pokazala je novo lice Zorana Milanovića. 'Nemojte govoriti o bolnim rezovima ako ih ni u snu ne možete provesti, ako nemate snage', oštar je odnedavno u Saboru Milanović, a još prije godinu dana, njegovu retoriku krasile su strane uzrečice i floskule.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska odmazda Zbog Milanovićeve izjave o genocidu poduzetnik iz BiH povlači hrvatsku robu s polica Ivana Petrović stanje u Federaciji Ivana Petrović o izmjenama izbornog zakona u BiH: "Visoki predstavnik Schmidt neće učiniti ništa"

Jadranka Kosor od doskočica i metafora ne odustaje. No, s druge strane, ne odgovara istom mjerom. Dok premijerka i dalje na jednak način komunicira svoje poruke javnosti, zaokret u retorici Milanoviću je ponovno donio bodove kod iste. Kako je njihovo prepucavanje izgledalo u posljednjih godinu dana, pogledajte u priloženom video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene