Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milanović: Provala u stranačke prostorije vandalski čin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ocijenio je da je sinoćnja provala u prostorije vinkovačkog SDP-a vandalski čin, koji nije bio motiviran materijalnim porivima jer se, istaknuo je, ništa nije kralo.

"Možda ima veze s mojim dolaskom i nastupom na lokalnom radiju. Ovo je već peta provala u prostorije vinkovačkog SDP-a i obično se događa poslije važnijih SDP-ovih skupova što dovoljno govori o političkoj nekulturi u Hrvatskoj", rekao je Milanović danas u Virovitici, gdje se sastao s SDP-ovcima Virovitičko-podravske županije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska odmazda Zbog Milanovićeve izjave o genocidu poduzetnik iz BiH povlači hrvatsku robu s polica Ivana Petrović stanje u Federaciji Ivana Petrović o izmjenama izbornog zakona u BiH: "Visoki predstavnik Schmidt neće učiniti ništa"

>> Provaljeno u prostorije SDP-a

Na tom sastanku je istaknuo da SDP mora "pojačati aktivnosti u selima i objasniti stanovništvu da je socijaldemokracija njihova alternativa".

"Posebno dobre rezultate smo ostvarili u urbanim sredinama, a očekujemo da će SDP na lokalnim izborima proći još bolje. Zato moramo pojačati aktivnosti u selima", rekao je Milanović.

Nepoznati provalnici su prošle noći razbili staklo na ulaznim vratima zgrade u kojoj je smješten Gradski i Županijski odbor stranke, provalili u stranačke prostorije, ali ništa nisu odnijeli. U stranci pretpostavljaju da ih je spriječio alarm, koji se uključio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene