Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O premijerkinoj press konferenciji

Milanović: Premijerka se služi istim sredstvima kao i njezin prethodnik, lažima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas se u Barbanu kratko osvrnuo na današnju konferenciju za novinare premijerke Jadranke Kosor, istaknuvši kako teze koje su na njoj iznijete predstavljaju još jednu provokaciju.

'Premijerka se služi istim sredstvima kao i Sanader. Možete neko vrijeme ići lažima, ali ne baš do kraja. Vjerujem da naši ljudi razumiju, sve je smišljeno kao provokacija kako bi se izazvao konflikt', rekao je Milanović u kratkoj izjavi novinarima.

'Meni je drago što nam premijerka daje toliku važnost, ali isto tako mora se bolje pripremiti za press konferenciju', kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je danas bio i u Rovinju na radnom sastanku čelnika stranaka Kastavske koalicije.

Premijerka Jadranka Kosor na današnjoj se konferenciji za novinare, uz ostalo, kritički osvrnula na izjave predsjednika SDP-a u vezi s imenovanjem veleposlanika, rekavši kako nikada u procesu imenovanja veleposlanika nisu sudjelovali članovi oporbe. Rekla je također da Milanović o projektu 'Brijuni Rivijera' pokazao 'totalno neznanje i neinformiranost', kako 'Kukuriku koalicije' nema nikakvog dogovora oko investicija, a negativnim je ocijenila i najavu uvođenja poreza na imovinu, koji, kako je kazala, nije 'porez na tajkune' već bi ga morao platiti svaki umirovljenik za stančić ili vikendicu. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene