Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Milanović: Podravka treba svjež kapital

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović obišao je popodne i večeras Koprivničko-križevačku županiju gdje je dao podršku kandidatima i stranačkim kolegama na predstojećim lokalnim izborima.

Milanović je u koprivničko-križevačkoj županiji dao podršku kandidatu koalicije SDP-HNS-HSU-HSLS za koprivničko-križevačkog župana Darku Ledinskom i za gradonačenicu Koprivnice Vesni Želježnjak.

U izjavi u Koprivnici premijer Milanović je na upit novinara kada će brza cesta od Zagreba stići do Koprivnice, odgovorio da će to biti ubrzo. Sredstva za dovršetak gradnje su osigurana. Dali smo obećanje i bit će završena, rekao je Milanović.

Vezano za budućnosti koprivničke Podravke napomenuo je kako se ide na dokapitalizaciju te prehrambene kompanije. Milanović je kazao kako država u Podravci ima udio od oko 25 posto, a da bi se ona razvijala treba joj svježi kapital, ulaganje u novu tehnologiju, u nove proizvode.

Ako se na taj način bude prikupljao kapital, to znači da će udio države pasti ispod 25 posto. Država sada u njoj ima neka specijalna prava, koja po važećim zakonima ne bi trebala imati, a ulaskom u Europsku uniju sigurno ih neće imati, dodao je premijer Milanović.

Podravku u EU vidim kao konkurentu firmu. Mi se natječemo prema pravilima koja vrijede za sve. Oni koji imaju znanje, odvažnost, ideje, njima je tržište otvoreno, a Podravka je dobra kompanija, zaključio je premijer Milanović. (Hina)

Pročitajte i ovo Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 16 Objava s Pantovčaka Milanović povjerio Plenkoviću mandat za sastavljanje Vlade Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 2 jedan likuje, drugi se kiselo osmjehuje FOTO Pogledajte kako je izgledao susret Milanovića i Plenkovića

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene