Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Služenje vojnog roka

Milanović proziva Plenkovića za anemiju: "To nije dijagnoza, to je izmišljotina"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Zoran Milanović komentirao je poteze premijera Andreja Plenkovića kojeg proziva da je na nečastan način izbjegao služenje vojnog roka.

Na pitanje tvrdi li da je "vojna lekarka" - kako je svojevremeno nazvao majku premijera Andreja Plenkovića - izmislila dijagnozu za sina, Zoran Milanović odgovara: "Da, dakle, mislim da to nije dijagnoza mislim da je to izmišljeno, mislim da sam se u JNA prvih mjesec dana skoro ugušio od alergije i da su me skoro proglasili simulantom. Mislim da je to bilo samo za odlikaše; dakle za pripadnike određenih elita. Nevidljivih elita, koje mogu biti i u HDZ-u i u SDP-u nosit crnu kapu, crvenu kapu, petokraku, što god treba", kaže Milanović ekskluzivni intervju za emisiju Točka na tjedan N1.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA HRVOJA KREŠIĆA Nelagoda, suzdržanost i formalnost na Pantovčaku! Tvrda kohabitacija se nastavlja: "Sumnjam da će Milanović odustati od borbe" Andrej Plenković i Zoran Milanović Vruća atomosfera Neugodan susret dva politička oponenta na Pantovčaku: Plenković predao potpise, Milanović ispalio bizaran komentar

U njemu progovora o svojim saznanjima o aferi "Dnevnice" zbog kojih se njegov blizak suradnik Tomislav Saucha nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene