Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnja sa saveznicima

Milanović: Obavještajne službe rade profesionalno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Zoran Milanović rekao je danas da hrvatske obavještajne službe u suradnji sa saveznicima, prate sigurnosno stanje te da to rade kontinuirano i profesionalno.

Upitan po odlasku s konferencije "Dan velikih planova" u organizaciji tjednika Lider i Hrvatske udruge poslodavaca jesu li hrvatske sigurnosne službe na višem stupnju pripravnosti s obzirom na uhićenja u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, odgovorio je da su te službe danas demokratičnije i transparentnije nego ikad, a svoj posao obavljaju profesionalno i da u tom poslu nisu same.

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Milanović: 'Moj najveći stres je bio nakon parlamentarnih izbora'

Dodao je da je povezana s najvažnijim saveznicima te da je riječ o konstantnom radu i praćenju onoga što bi moglo predstavljati opasnost za nacionalnu sigurnost te da sa saveznicima razmjenjuje bitne informacije.

'To je smisao i benefit bivanja u NATO-u - prije svega da si stalno u kontaktu i da primaš bitne i vitalne informacije od onih u koje imaš povjerenje', rekao je premijer Milanović. (T.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene