Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koalicija na okupu

Milanović: O onome što stvaramo danas, ovisi naša budućnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šefovi stranaka vladajuće koalicije okupili su se na izbornom saboru Hrvatske stranke umirovljenika koja bira novo vodstvo.

Premijer i prvi potpredsjednik Vlade istaknuli su kako su u Hrvatskoj mirovine niske te da ih može povećati jedino gospodarski rast. Silvano Hrelja bez protukandidata izabran je za novog- starog predsjednika stranke. I on i Ivan Jakovčić - zadovoljni su koalicijskim partnerima.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić demantirao da izlazi iz koalicije SVE SU DOGOVORILI I POTPISALI Radimir Čačić demantirao da Reformisti izlaze iz koalicije: "Očito da je panika ozbiljna" Ivana Petrović - 3 "politički piroman" Ivana Petrović žestoko odgovorila Zoranu Milanoviću: "U demokraciji on nije Jupiter"

"Nemam nekih naročitih primjedbi, uvijek se može bolje, uvijek možemo imati bolju komunikaciju, uvijek možemo ranije početi razgovarati o problemima", smatra Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a.

"Meni je važna stabilnost ove države, stabilnost ove Vlade, jer ova Vlada nema alternativu i ne postoji alternativa u ovom trenutku", poručuje Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a.

"Samo o onome što stvaramo i koliko stvaramo danas, doslovno danas, ovih dana, ove godine ovisi, i vaša i naša sigurnost", rekao je predsjednik Vlade Zoran Milanović.

"Nakon 30 mjeseci po prvi puta je došlo do usklađivanja mirovina. Takvo, kakvo je, uvjeti nisu dobri, ali je ono u skladu s formulom, u skladu sa zakonom", istaknuo je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene