Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Članovi znaju što je istina'

Evo što je Milanović danas rekao o izbacivanju Linića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan prije Glavnog odbora SDP-a na kojem će se odlučiti o Linićevom izbacivanju, predsjednik stranke Zoran Milanović rekao je kako očekuje javno glasovanje.

Premijer Milanović u Daruvaru je rekao kako na sutrašnjem Glavnom odboru SDP-a očekuje javno glasovanje o izbacivanju bivšeg premijera financija, Slavka Linića, iz SDP-a. 'Javne su bile optužbe pa neka takvo bude i glasovanje', rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde

Linić otkrio istinu o udruživanju s Bandićem i Čačićem!

Na pitanje o završenoj istrazi DORH-a oko Branka Šegona koja je ustanovila da nema riječi o kaznenom djelu, Milanović je odgovorio kako oni nikada nisu ni rekli da ima kriminala, da je sukob interesa sukob interesa te da je tu sve jasno.

Upitan hoće li, ako Glavni odbor ne izbaci Linića, dati ostavku na mjesto predsjednika stranke premijer Milanović je odgovorio kako SDP ima 40.000 članova i da oni znaju što je istina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene