Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Suzdržimo se od nasilja'

Milanović o Gay Prideu: Apeliram da oni kojima smeta okrenu glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas je poslao poruku Splitu povodom održavanja Gay Pridea.

Milanović je pozvao na poštivanje prava na javno okupljanje i izražavanje mišljenja, kao i suzdržavanje od nasilja. 'Sutra je Gay Pride u Splitu. Tamo će biti nekoliko članova moje Vlade. Molim, apeliram na sve one koji misle drukčije da pokažu onaj minimum građanske pristojnosti da ako im to smeta neka okrenu glavu, da poštuju pravo drugih na javni prosvjed, na javno okupljanje i da se suzdrže od grubosti, a kamoli nasilja', rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku"

>> Milijun za Gay pride - Evo na što će se sve potrošiti novci!

'Imamo prava biti drukčiji, imamo pravo se javno izražavati i to treba poštivati. To je moja poruka Splitu i Hrvatskoj i svima onima koji misle drukčije', dodao je. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene