Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među stranačkim kolegama

Pogledajte premijera Milanovića kako pjeva 'Ružu crvenu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanović je govor posvetio nezaposlenima. Zapjevao je i pjesmu 'Ruža crvena', zajedno s riječkim gradonačelnikom.

"Naš zadatak je osigurati im pravo na rad", istaknuo je Milanović. Vladin cilj je očuvati način života kakav imamo, a Milanović poručuje kako će se teško morati raditi da bi se to postiglo. Poručio je i kako luka Rijeka mora postati jedna od glavnih europskih luka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije glasovanja VIDEO Što su kamere uhvatile, a da oni nisu primijetili?! Slika nije dostupna O političkoj alternativi Milanović: Ono što se nudi s druge strane nije dobro ni pošteno!

>> Milanović: Dužni smo donositi teške odluke koje će samo kratkoročno biti negativne

"Ja ne obećajem čuda, kao ni u predizbornoj kampanji. Treba graditi nova radna mjesta i na mjestima gdje su ona ugašena", istaknuo je premijer.

Predsjednik Vlade RH i SDP-a Zoran Milanović obilježava 1. svibnja - Međunarodni praznik rada u riječkom izletištu Ronjgi, gdje tradicionalnu proslavu organiziraju primorsko-goranski i riječki SDP.

Uz Milanovića su na proslavi 1. svibnja i ministar financija Slavko Linić te ministar obrazovanja i sporta Željko Jovanović, kao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Obilježavanju Međunarodnog praznika rada nazoči nekoliko tisuća ljudi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene