Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitka premijera građanima

Milanović: 'Neka blagdanski dani mira budu poticaj za promjene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je božićnu čestitku građankama i građanima Republike Hrvatske, poželjevši da 'blagdanski dani mira, solidarnosti i nade svim ljudima dobre volje budu dodatni poticaj i snaga za promjene koje nas očekuju'.

'Božićna poruka tolerancije, dostojanstva i vjere u bolje sutra obvezuje nas da zajedničkim snagama gradimo društvo jednakih mogućnosti te pružimo nadu i dostojanstvo svim građankama i građanima ove zemlje, posebice onima najugroženijima', stoji u čestitci. 'Ovi blagdanski dani obitelji, zajedništva i međusobnog razumijevanja ukazuju na važnost temeljne ljudske vjere, povjerenja kojeg ste nam iskazali', dodaje se.

U ime Vlade i svoje osobno ime, Milanović je kršćanskim vjernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru, hrvatskim građankama i građanima te sunarodnjacima izvan domovine poželio da taj blagdan obitelji, vjere i nade provedu u miru i zadovoljstvu s obiteljima i bližnjima.

 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali Andrej Plenković Reakcija na predsjednika "To je protuustavni napad": Vlada odgovorila Milanoviću, tvrde da Plenković nije mogao tražiti provjeru Turudića

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene