Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestita premijera pravoslavnim vjernicima

Milanović: Mir Božji, Hristos se rodi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas božićnu čestitku svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru.

'Svima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru, u prigodi kršćanskog blagdana mira, nade i zajedništva, upućujem najiskrenije čestitke.

Želim da svi vjernici Božić dočekaju u sreći i zadovoljstvu sa svojim obiteljima i bližnjima te da im bude dodatni poticaj za optimističan početak nove, bolje i uspješnije godine.

Pred nama su brojni izazovi, no vjerujem da ćemo, slijedeći opće ljudske i etičke vrijednosti, zajednički stvarati pravedno i uspješno društvo jednakih mogućnosti", stoji u božićnoj čestitki premijera Zorana Milanovića.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno svim vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru zaželio je sretan Božić uz tradicionalni pozdrav 'Mir Božji, Hristos se rodi!', stoji u čestitci premijera Milanovića.

 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene