Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje

DVIJE GODINE POSLIJE: Zoran Milanović lošiji od Jadranke Kosor, oporavak tek za 5 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kukuriku koalicija je prije dvije godine odnijela aposlutnu pobjedu na parlamentarnim izborima, a stranke lijevog centra nakon 8 godina došle su krajem prosinca u Banske dvore s novim premijerom Zoranom Milanovićem.

Zoran Milanović i partneri na današnji dan su slavili. Kukuriku koalicija osvojila je apsolutnu većinu za vođenje zemlje 4 godine. Dnevnik Nove TV kao i nakon 6 mjeseci, godinu dana pa tako i nakon 2 godine od pobjede proveo je veliko istraživanje među građanima.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Zadnji dan kampanje Posljednji rezultati velikog istraživanja Nove TV - sve su karte na stolu, mnogo je birača koji bi mogli presuditi ove izbore Četvrti dio velikog predizbornog istraživanja - 2 Tko će sastaviti vladu? Veliko predizborno istraživanje: Ovako bi mogao izgledati Sabor nakon izbora

>>SDP se oporavlja, HDZ najjači u proteklih 12 mjeseci!

DVIJE GODINE POSLIJE – NEZADOVOLJSTVO

Nezadovoljstvo je i nakon dvije godine dominantno. U ovom trenutku 68 posto građana je nezadovoljno svime. A njih 26 posto je zadovoljno. Ne zna njih 7 posto.

Prije godinu dana vladalo je slično nezadovoljstvo - njih 60 posto bilo je nezadovoljno, a 30 posto građana bilo je zadovoljno.

Cijele rezultate istraživanja pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene