Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Samobor ili Mokrice

Milanović: Kao djeca smo uvijek raspravljali gdje su bolje kremšnite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom press konferencije nakon potpisivanja rješenja oko Ljubljanske banke, premijer Milanović prisjetio se svog djetinstva.

'Mene ovo mjesto podsjeća na djetinjstvo, nedaleko Mokrica su moji roditelji imali vikendicu i kao dijete sam tu stalno dolazio, granice nije bilo, znali smo gdje je ona otprilike, ali nje kao takve nije bilo. Uvijek smo raspravljali o tome gdje su bolje kremšnite, u Samoboru ili u Mokricama', prisjetio se naš premijer.

Pročitajte i ovo Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

>> Janša: Veselimo se suradnji s prijateljskom Hrvatskom unutar EU

Podsjetimo, slovenski i hrvatski premijer danas su potpisali Memorandum kojim se rješava pitanje Ljubljanske banke. Obje strane izrazile su zadovoljstvo rješenjem, Slovenija jer je vratila pitanje Ljubljanske banke u okvir sukcesijskih pregovora, za što se cijelo vrijeme zalagala, a Hrvatska je dobila otvoren put prema EU-u, pri čemu tužbe hrvatskih banaka o prenesenoj štednji nije povukla već ih stavila, kako je rekao premijer Milanović, 'u zastoj'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene