Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milinovićev komentar:

'Milanović je gospodin kojeg bole prepone u Saboru'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Milinović komentirao je Milanovićeve tvrdnje kako je sadašnjoj Vladi došao kraj.

Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović komentirao je riječi predsjednika SDP-a da je sadašnjoj Vladi došao kraj rekavši kako je Milanović to govorio i na izborima prije tri godine koje je izgubio, pa će tako, smatra Milinović, šef SDP-a u oporbi ostati i nakon redovnih izbora za godinu dana.

Pročitajte i ovo Nove cijene goriva priopćenje vlade Vlada objavila nove cijene goriva Parlamentarni izbori 2024. Pregovori još traju Pregovori Plenkovića i Domovinskog pokreta u slijepoj ulici, HDZ žestoko po Milanoviću: "Komično je pratiti kako se koprca"

'Da je imao imalo morala tada bi odstupio s mjesta predsjednika SDP-a i prepustio ga nekome tko bi eventualno mogao SDP za jedno 15-ak godina dovesti na čelo ove države', rekao je Milinović novinarima tijekom posjeta Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

'Milanović je', dodao je potpredsjednik Vlade 'gospodin kojega bole prepone u Saboru. On ide na godišnji u sedmom i osmom mjesecu kao što je najavio, a mi nastavljamo raditi'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene