Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Milanović 'bacio rukavicu'

Karamarko 'spustio' Milanoviću: 'Razmislit ću da li mogu uopće naći sat vremena za njega'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Milanović poziva svog protukandidata Tomislava Karamarka na debatu. Ističe kako je vrijeme da se karte stave na stol. Šef HDZ-a mu je brzo odgovorio.

Premijer napominje kako predsjednički kandidati imaju debatu, razgovaraju, kako kaže, uglavnom o stvarima izvan njihove nadležnosti. Nije mu, kaže, jasno zašto ne bi bilo debate kod izbora predsjednika Vlade, da javnost unaprijed vidi s kim ima posla.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Posjet BiH Milanović zagrmio u Tuzli: "HDZ nije napravio ništa za Hrvate u BiH, a DP se mora odlučiti..." Hrvoje Krešić i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA HRVOJA KREŠIĆA Nelagoda, suzdržanost i formalnost na Pantovčaku! Tvrda kohabitacija se nastavlja: "Sumnjam da će Milanović odustati od borbe"

"Ja sam tu, uz sve obaveze koje imam odvojit ću sat vremena, vi kao novinari vršite pritisak, mislim pa to će biti najgledanija emisija", rekao je premijer Milanović.

Karamarko: Nećemo dozvoliti da nas zovu zločinačkom organizacijom!

"Ja sa više obveza ću se prilagoditi bilo kada da malo vidim tog čovjeka, da vidim što misli o političkoj ekonomiji, porezima, ustroju države, o europskom vijeću, europskom semestru o svim temama koje dnevno čine posao predsjednika Vlade", dodao je premijer.

Karamarko nije impresioniran

Na odgovor nije trebalo dugo čekati. 'On bi sad razgovarao i to on sebi ovako zamišlja, raspisat ćemo natječaj za premijera a on će biti predsjdik komisije koja bira novog premijera pa će on mene kao nešto pitati naravno za sve sam raspoložen mi ćemo doći s našim programom što ćemo napraviti a on nek dođe s rezultatima svog rada to može biti razgovor', uzvratio je šef HDZ-a.

'Kako sam primjetio i čuo on je rekao da će naći sat vremena za mene pa ja ću razmisliti da li mogu uopće naći sat vremena za njega, razmislit ćemo', dodao je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene