448620
448620
448620
448620
448620

Opačić dijelila kavu ranojutarnjim putnicima

  • , 01.09.2016., 09:17
  • Autor:
  • komentara

Kandidati Narodne koalicije predvođeni Milankom Opačić putnicima ranojutarnjih vlakova dijelili su kavu, rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje.

 
 
 
 
Opačić dijelila kavu ranojutarnjim putnicima (Dnevnik.hr)
Opačić dijelila kavu ranojutarnjim putnicima (Dnevnik.hr)

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Milanka Opačić, nositeljica liste za VII. izbornu jedinicu, duž svih postaja na relaciji Karlovac - Zagreb susrela se s putnicima ranojutarnjih vlakova.

S putnicima novih brzih, čistih i ugodnih ranojutarnjih vlakova, ali i starih, u kojima vožnja nije ni sigurna niti ugodna, susreli su se  kandidati Narodne koalicije predvođene Milankom Opačić.

Na kolodvoru u Karlovcu Opačić i njezini suradnici djelili su putnicima kavu, rekavši da u kampanji nastoje biti s ljudima svugdje - na tržnicama, sajmovima, vlakovima ili tramvajskim stajalištima, posvuda gdje se mogu susresti s građanima jer je izravna komunikacija nezamjenjiva, rekla je Opačić.

Opačić je izjavila da je vlada Zorana Milanovića s Končarom ugovorila proizvodnju novih vlakova za Hrvatske željeznice, te se danas i ona, kao i redoviti putnici, uvjerila da taj vlak na relaciji Karlovac-Zagreb ide brže, da je vožnja udobnija. Podsjetila je da su do sada proizvedena 22 vlaka.

"Prvi vlakovi već su neko vrijeme u prometu, ali se proizvodnja nastavlja pa bi postupno svi stari vlakovi trebali biti zamijenjeni novima, na što smo ponosni", istaknula je Opačić.

Mihael Zmajlović, koji je vlak dočekao i ispratio na kolodvoru Jastrebarsko, rekao je da Hrvatska treba stabilnost i sigurnost u svim segmnentima, od željezničkoga prometa nadalje, a u proteklih se nekoliko mjeseci, ustvrdio je, pokazalo koliko je važna stabilna većina u Hrvatskome saboru za funkcioniranje društva u cjelini.

"Pozivamo građane da prepoznaju pozitivne trendove naše vlade, vlade Zorana Milanovića, jer svi pokazatelji rastu, Hrvatska raste, iako je aktualna vlada zaustavila mnoge projekte i nesigurnost se opet vraća", rekao je Zmajlović koji je u Milanovićevoj vladi bio ministar zaštite prirode i okoliša.

Prema Zmajlovićevim riječima "Narodna je koalicija jednostavno spremna ponovno preuzeti odgovornost za Hrvatsku, nastaviti s realizacijom programa koji je dao pomake na bolje i konačno riješiti sve goruće probleme građana". (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se