Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U KBC-u Rebro šute

Milan Bandić ponovno operirao sinuse, ostat će u bolnici nekoliko dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je u ponedjeljak operirao sinuse u KBC-u Zagreb, nakon čega mu je stanje stabilno, te će ostati još nekoliko dana u bolnici, doznaje se neslužbeno iz liječničkih krugova.

Bandić je operaciju obavio na Klinici za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata, čiji je predstojnik Drago Prgomet.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Zagrebački gradonačelnik morao je na novu operaciju nakon što je prije tjedan dana operirao sinuse, te je odmah, dan nakon operacije, nastavio obavljati svoje dužnosti, umjesto da je mirovao u skladu s uputama liječnika.

Kako se neslužbeno doznaje, u ponedjeljak ujutro Milan Bandić je došao na pregled u Kliničku bolnicu Sveti duh, odakle su ga, s obzirom na tijek postoperativnog oporavka, uputili u KBC Zagreb na novi zahvat.

Gradonačelnik je jučer najnormalnije obavljao svoje dužnosti.

Konatktirali smo i KBC Rebro oko svega, no oni su nam u odgovoru odbili komentirati bilo što oko Bandićevog dolaska u bolnicu. Ogovor kojeg potpisuje v.d. Sanacijskog upravitelja bolnice, prof.dr.sc. Ante Čorušić, prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

vezano uz Vaš upit izvješćujemo Vas da smo u obvezi poštivati odredbe Zakona o zaštiti prava pacijenata, Zakona o zdravstvenoj zaštiti, Zakona o liječništvu i drugih pozitivnih propisa kao i internih akata Kliničkog bolničkog centra Zagreb.
Slijedom gore navedenog, nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš upit.

S poštovanjem,

prof.dr.sc. Ante Ćorušić
v.d. Sanacijskog upravitelja"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene