Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obećanja na sve strane

Milan Bandić objavio pismo s korisnom obavijesti za Zagrepčane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milana Bandić u utorak je na internetskoj stranici Grada Zagreba objavio pismo u kojem obavještava Zagrepčane da je uveo nove telefonske linije, na kojima mogu dobiti potrebne informacije o izdavanju građevinske i /ili lokacijske dozvole.

Bandić u pismu sugrađanima poručuje da su u Gradskoj upravi otvorili telefonske linije na kojima mogu dobiti sve potrebne informacije kako bi im olakšali proceduru izdavanja posebnih uvjeta, suglasnosti, potvrda i mišljenja u postupcima što su u ingerenciji javnopravnih tijela.

Pročitajte i ovo Lijekovi Pismo zdravstvenim radnicima HALMED poslao upozorenje: Ovi lijekovi protiv prehlade i gripe mogu biti opasni za zdravlje Slika nije dostupna "Bezuvjetni zahtjev" Esih i Hasanbegović uputili pisma Plenkoviću, Bandiću i Stieru - evo što traže od njih

Pozivom na brojeve: 01/6166-246, 01/6166-247 ili upitom na adresu e-pošte: uvjetiipotvrdezagradnju@zagreb.hr Zagrepčani će moći saznati sve o statusu posebnih uvjeta, suglasnosti, potvrda i mišljenja u postupku što prethodi izdavanju građevinske i/ili lokacijske dozvole, posebnih uvjeta (prije izrade glavnog projekta), odnosno potvrđivanju glavnog projekta. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene