445308
445308
445308
445308
445308

'11. rujna pobijedit će kliker građana'

  • , 02.08.2016., 14:14
  • Autor:
  • komentara

Milan Bandić poručio je da je on najbolji kandidat za premijera.

 
 
 
 
Milan Bandić tvrdi da je on najbolji kandidat za premijera (Video: Vijesti Nove TV)
Milan Bandić tvrdi da je on najbolji kandidat za premijera (Video: Vijesti Nove TV)

Iz Slavonskog Broda Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, osvrnuo se na izborne programe HDZ-a i SDP-a i kritizirao licitaciju obećanjima o otvaranju radnih mjesta. Bandić ponavlja da iza sebe ima rezultate, dok su to njegovi konkurenti imali priliku pokazati. Svoj će program predstaviti idući tjedan u Kninu i Vukovaru.

'Sve što su imali reći, rekli su u prethodnoj Vladi. Nema čarobnog štapića kojeg bi oni mogli izmisliti. U kliker građana ne treba sumnjati i 11. rujna taj kliker će pobijediti. Pobijedit će briga za sebe i bolji život, a to znači premijer Milan Bandić', izjavio je zagrebački gradonačelnik.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se