Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BOLJI OD MILANOVIĆA

BANDIĆ O "SVOM UČENIKU" BERNARDIĆU "Želio bih da jednog dana bude bolji od profesora"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i bivši SDP-ovac, komentirao je rezultat Davora Bernardića na unutarstranačkim izborima.

Milan Bandić s Davorom Bernardićem očekuje dobru suradnju, a ne smeta mu to što ga mnogi smatraju njegovim učiteljem. Naime, Davor Bernardić stasao je u zagrebačkoj organizaciji SDP-a dok ju je vodio Milan Bandić.

Ja mu želim puno sreće, rekao je Bandić, koji s Bernardićem očekuje odličnu suradnju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna (Ne)povjerenje u institucije Glavni državni odvjetnik Jelenić sjedio u HNK-u pored Milana Bandića, koji mu je tuženik u procesu Treći dio Crobarometra (Foto: Nova TV) - 1 Treći dio Crobarometra Predsjednica je i dalje najpopularnija, ali moglo bi vas iznenaditi tko se našao na drugom mjestu

"Očekujem malo bolju suradnju s njim nego što smo imali za vrijeme vlade gospodina Milanovića. Uvjeren sam da će biti sigurno bolja, jer ono nije bila nikakva. Ali najprije trebaju dobiti izbore", rekao je Bandić.

Upitan što kaže na to da Bernardića nazivaju njegovim učenikom, Bandić je rekao da je dobro ako je nešto naučio od profesora. "Ja bih želio da jednog dana bude bolji od profesora", rekao je Bandić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene