457975
457975
457975
457975
457975

BANDIĆ O "SVOM UČENIKU" BERNARDIĆU "Želio bih da jednog dana bude bolji od profesora"

  • , 22.11.2016., 16:03
  • Autor:
  • komentara

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i bivši SDP-ovac, komentirao je rezultat Davora Bernardića na unutarstranačkim izborima.

 
 
 
 
Milan Bandić hvali Davora Bernardića (Video: Vijesti Nove TV u 14)
Milan Bandić hvali Davora Bernardića (Video: Vijesti Nove TV u 14)

Milan Bandić s Davorom Bernardićem očekuje dobru suradnju, a ne smeta mu to što ga mnogi smatraju njegovim učiteljem. Naime, Davor Bernardić stasao je u zagrebačkoj organizaciji SDP-a dok ju je vodio Milan Bandić.

Ja mu želim puno sreće, rekao je Bandić, koji s Bernardićem očekuje odličnu suradnju.

"Očekujem malo bolju suradnju s njim nego što smo imali za vrijeme vlade gospodina Milanovića. Uvjeren sam da će biti sigurno bolja, jer ono nije bila nikakva. Ali najprije trebaju dobiti izbore", rekao je Bandić.

Upitan što kaže na to da Bernardića nazivaju njegovim učenikom, Bandić je rekao da je dobro ako je nešto naučio od profesora. "Ja bih želio da jednog dana bude bolji od profesora", rekao je Bandić.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se